Info

Op zaterdag 3 november is het weer tijd voor ‘De Nacht van het Levenslied’. Een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd in samenwerking met een aantal horecaondernemers in en rondom het centrum van Bergen op Zoom.

Van 21.00 tot 01.00 uur kan iedereen in de deelnemende horecagelegenheden genieten van liveoptredens van de bekende Bergse koren en andere artiesten die het Nederlandstalige lied vertolken en deze nacht van kleur voorzien.

Tijdens ‘De Nacht van het Levenslied’ zullen veel herkenbare liederen klinken, zodat uit volle borst meegezongen kan worden.

‘De Nacht van het Levenslied’ is een feest der herkenning. Leef je uit, dein mee, laat je meeslepen in de gezellige sfeer van deze avond, is het motto. Buiten is het koud, binnen klinken warme klanken. Of je wilt of niet, je gaat vanzelf meebewegen en meezingen. Het geheim van een avond vol gezelligheid: saamhorigheid met een lach en een traan voor jong en oud.

‘De Nacht van het Levenslied’ is een avond om niet te missen!

Ingrediënten voor een goed levenslied: thema’s die voor iedereen herkenbaar zijn en die iedereen bezighouden, verpakt in een goed verhaal, vaak met een treurig lot voor de betrokkenen, meestal met een moraal en al dan niet met een goede afloop. Vreugde en verdriet komen samen in het levenslied. Schaamteloos alle ellende en de sleur van het dagelijks leven van je afzingen, vol passie en emotie, wie wil dat nu niet? Een door armoede geteisterd leven, een vader aan de drank, verlies van een geliefde, hoe sentimenteler hoe beter, dát is het levenslied.

Kom ook uit volle borst meezingen en een traantje wegpinken op zaterdag 3 noverber in en rondom het centrum van Bergen op Zoom tijdens de Nacht van het Levenslied! De toegang is gratis.